Stiri despre Alice Ene

De fiecare data cand a facut ceva misto, iar presa a fost acolo
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Prosport: Copiii s-au făcut deja mari! Doi adolescenți promit spectacol în etapa de drift de la Arena Națională

prosport-adolescenti-alice-ene-3
prosport-adolescenti-alice-ene-1
prosport-adolescenti-alice-ene-2
prosport-adolescenti-alice-ene-intro

Text citat de pe ProSport.ro: https://www.prosport.ro/alte-sporturi/auto-moto/copiii-s-au-facut-deja-mari-doi-adolescenti-promit-spectacol-in-etapa-de-drift-de-la-arena-nationala-19659017

Campionatul Național de Drift debutează cum nu se poate mai spectaculos într-unul dintre locurile care au oferit o atmosferă senzațională în ultimii ani, Arena Națională din Capitală. Piloți din 5 țări sunt pe lista de înscrieri a rundei, care are loc la finalul acestei săptămâni pe 20-21 mai. Toți ochii vor fi însă ațintiți pe doi dintre tinerii care au făcut pasul spre divizia Pro după rezultatele de anul trecut.

Doi adolescenți promit spectacol în etapa de drift de la Arena Națională

După ce a intrat în Cartea Recordurilor în 2021, Alice Ene și-a continuat evoluția în drift, iar anul trecut a terminat pe locul 3 la Semi Pro, iar anul acesta va concura alături de veteranii diviziei. Printre aceștia se va numără chiar tatăl său, Sorin Ene, fost campion absolut de drift. Cei doi chiar s-ar putea întâlni în battle-urile de la Arena Națională.

„Vă dați seama că am emoții mari. Dacă ar fi să ne întâlnim, aș vrea să fie în finală, deși știu că va fi greu. Abia aștept etapa asta”, a spus Alice Ene, în vârstă de doar 16 ani.

Tot o rivalitate tată-fiu la Național Arena va fi și între Gabi Imre și Gabi Imre jr (17 ani). Juniorul a făcut deja de anul trecut pasul spre Pro, ieșind chiar vicecampion național, o performanță uriașă pentru un pilot minor.

Alți doi tineri sportivi care sunt deja în zona Pro sunt Natalia Iocsak și Claudiu Adam, acesta din urmă devenind inclusiv campion național absolut la Pro în urmă cu doi ani.

„Aveo o nouă generație care promite enorm și sunt convins că vom avea parte de niște battle-uri senzaționale între aceștia la Național Arena. Pe lângă ei, o să aveți câteva surprize frumoase din partea celorlalți care vin din spate”, a declarat Denis Manea, președintele RoDrift.

Peste 50 de piloți sunt înscriși la prima etapă din Campionatul Național de Drift, care are loc pe 20-21 mai la Național Arena din București, inclusiv din Bulgaria, Ucraina și Ungaria. Biletele sunt disponibile pe platforma rodrift.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *