News About Alice

Every time she did something awesome and the media recorded it
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

PROMOTOR: Alice Ene: Am pus mașina de-a latul la 170 km/h, pe Nürburgring | Podcast cu Prioritate #16

intro-promotor-alice-ene

Articol site: https://www.promotor.ro/podcast-cu-prioritate/podcast-cu-prioritate-ep-16-apare-sambata-16-septembrie-invitata-alice-ene-19212996

„Podcast cu Prioritate”, ep. 16, apare sâmbătă, 16 septembrie. Invitată: Alice Ene

Episodul cu numărul 16 din „Podcast cu Prioritate” o are ca invitată pe Alice Ene, un nume tânăr în lumea sportului cu motor românesc. Emisiunea apare pe 16 septembrie, ora 19:00, pe canalul de YouTube ProMotor România. De asemenea, podcastul poate fi ascultat și pe Spotify.

În vârstă de doar 16 ani, Alice Ene este pilot de drift și are un record bifat în Cartea Recordurilor. Tânăra a vorbit în cadrul emisiunii „Podcast cu Prioritate”, prezentată de Luci Popa, despre cum a început cariera sa, ce rol a jucat tatăl său în tot acest proces și cum a ajuns în Cartea Recordurilor.

Pentru cei ce nu o cunosc, Alice Ene este fiica lui Sorin Ene, pilot de drift român, care deține și o școală dedicată acestui sport cu motor. Fiica sa duce tradiția mai departe și, la doar 16, concurează alături de tatăl său în competiții de drift. Totul a început ca o joacă, dar pasiunea și mediul cu mulți cai putere în care a crescut au impulsionat-o pe Alice să fie un adevărat pilot.

La doar 14 ani a intrat în Cartea Recordurilor

Alice povestește că a urcat pe podium, alături de tatăl ei, încă de la vârsta de 4 ani, iar la 8 ani a vrut să-și încerce îndemânarea. Până la 13 ani s-a antrenat alături de tatăl ei, Sorin, aceeași vârstă la care și-a obținut licența de participare.

„Până la 13 ani m-am antrenat. Nu prea des, pentru că tati nu prea avea timp și la început nu prea m-a luat în serios”, spune Alice Ene. „A începutul totul așa, într-o joacă, și nu aveam un plan unde vreau să ajung. M-am antrenat mai mult la sfârșitul zilelor, când avea el cursuri”, a mai adăugat Alice.

Toate acestea și multe alte întâmplări și informații interesante despre parcursul în sportul cu motor al lui Alice le veți putea auzi sâmbătă, 16 septembrie, în cadrul celei mai noi ediții din „Podcast cu Prioritate”, prezentată de Luci Popa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *