loader image

News About Alice

Every time she did something awesome and the media recorded it
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

AS.ro: LIVE | Alice Ene, cel mai tânăr pilot de drift! ”A debutat direct la nivel european!” Sorin Ene, emoționat până la lacrimi: ”Am plâns în hohote!”

intro-poza-alice-ene-ASro

Sorin și Alice Ene au fost invitați la AS.ro LIVE. Cei doi au venit la emisiune chiar din Grecia, acolo unde a avut loc prima etapă a campionatului european de drift. Alice Ene și-a făcut debutul direct la ”Drift Kings”.

Text citat de pe AS.ro: https://as.ro/alte-sporturi/exclusiv-as-ro-live-alice-ene-cel-mai-tanar-pilot-de-drift-a-debutat-direct-la-nivel-european-sorin-ene-emotionat-pana-la-lacrimi-am-plans-in-hohote-97861.html

  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Sorin și Alice Ene au fost invitați la AS.ro LIVE

Alice Ene, cel mai tânăr pilot de drift! Fata lui Sorin Ene, în vârstă de doar 14 ani, nu a apucat să debuteze în România, deoarece campionatul nostru începe peste două săptămâni.

Alice Ene, cel mai tânăr pilot de drift

Alice a debutat astfel direct la campionatul european, devenind cel mai tânăr pilot de drift, din Europa. Fata nu a avut emoții deloc, în schimb, tatăl său a recunoscut că a plâns în hohote.

În Grecia, în acest weekend, s-a desfășurat, după o pauză de un an de zile, prima etapă de ”Drift Kings”, a campionatului european. Un campionat cu o tradiție de peste 15 ani. La acest campionat se adună piloți din peste 15 țări europene. Până acum erau peste 80 de piloți, dar cu pandemia asta au fost la jumătate.

A fost un moment emoționant în viața noastră. A fost debutul lui Alice. Ea a debutat la nivel european, chiar în această etapă. Campionatul nostru va debuta peste două săptămâni. Este senzațional pentru că am fost o întreagă delegație din România acolo. Am trăit momente pe care nu credeam că le voi trăi vreodată”, a declarat Sorin Ene la AS.ro LIVE.

Alice Ene i-a impresionat pe greci

Sorin Ene a dezvăluit la AS.ro LIVE că grecii, și nu numai, au fost impresionați de Alice. Cu toții au avut un șoc când au auzit că este fata lui și are doar 14 ani.

Punctul culminant pentru mine, cu Alice, în afara rezultatului am trăit niște stări pe care nu le poți transmite în cuvinte. Am plâns aproape non-stop.

Ceilalți piloți mă întrebau dacă e fata mea. Când aflau, spuneau că li se zbârlește părul pe mâini. Un mecanic grec m-a impresionat enorm. I-au dat lacrimile că a cunoscut-o pe Alice”, a povestit Sorin Ene la AS.ro LIVE.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *