loader image

News About Alice

Every time she did something awesome and the media recorded it
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

TV Happy: CulTour 2021: Alice Ene, cel mai tânăr pilot profesionist de drift din Europa. Care este povestea ei

intro-TV-Happy

Alice Ene are 14 ani și o pasiune pentru motoare puternice și derapaje controlate. Tânăra este cel mai tânăr pilot profesionist de drift din Europa.

În fiecare zi de vineri, la CulTour te poți bucura de o poveste impresionantă. Emisiunea, difuzată de luni până vineri, de la ora 17:30, numai la Happy Channel, a dat startul unei campanii speciale, dedicate femeilor care au reușit să spargă stereotipurile de gen și să își construiască o carieră în domenii în care bărbații sunt majoritari.

Poveștile lor vă vor inspira și vă vor convinge că nu există obstacol de nedepășit atunci când lupți pentru visul tău.

Alice Ene, cel mai tânăr pilot profesionist de drift din Europa

Alice Ene este cea care deschide seria interviurilor speciale. Tânăra este cel mai tânăr pilot profesionist de drift din Europa și-a luat licența de pilot la 13 ani și impresionează prin determinarea ei.

“Crescând în acest mediu, de mică am fost atrasă de drift, de mașini, de tot ce înseamnă motorsport”, a povestit Alice Ene.

Tânără este antrenată de tatăl său, cel care a și încurajat-o și a contribuit la dezvoltarea ei.

Află din materialul video de mai jos care sunt planurile competiționale ale lui Alice Ene și cum se raportează mama adolescentei la pasiunea sa pentru mașini:

Cine este Alice Ene

Alice Ene are 14 ani și a moștenit pasiunea pentru motorsport de la tatăl său, Sorin Ene. Cu ajutorul lui a reușit să se dezvolte și să iubească mașinile și tot ce ține de acest domeniu.

Atât pentru Alice, cât și pentru părinții săi, drift-ul reprezintă mai mult decât un mod de viață. Aceștia și-au crescut fiica în spiritul competiției sportive.

Adolescenta a învățat să conducă de la vârsta de 8 ani și a descoperit tainele driftului alături de tatăl său la vârsta de 11 ani. Dupa 2 ani de antrenamente intense pe circuitele Motorpark Romania, Transilvania Motor Ring, Prejmer Circuit, Alice a obținut licența de pilot profesionist de drift, devenind cel mai tânăr pilot de drift din Europa de gen feminin.

În sezonul 2021, va lua startul în Campionatul Național de Drift la clasa semi-pro, clasă dedicată debutanților, la volanul unui BMW E46 cu un motor 2.8 turbo, care dezvoltă 430 cai putere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *