loader image

News About Alice

Every time she did something awesome and the media recorded it
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

AS.ro: LIVE | Alice Ene a dezvăluit secretul condusului de la 8 ani! ”Nu ajungeam la pedale!” Câtă benzină consumă în trei zile de competiție: ”Viteza de intrare, pe circuit, este de 140 km/h”

intro-poza-asro-alice-ene

Alice Ene este cel mai tânăr pilot de drift din Europa. Alice și tatăl său, și el pilot, Sorin Ene, au fost invitați la AS.ro LIVE. Deși pare greu de crezut, Alice Ene s-a apucat de condus de la 8 ani, când încă nici nu ajungea la pedale.

Text citat de pe AS.ro: https://as.ro/alte-sporturi/exclusiv-as-ro-live-alice-ene-a-dezvaluit-secretul-condusului-de-la-8-ani-nu-ajungeam-la-pedale-cata-benzina-consuma-in-trei-zile-de-competitie-viteza-de-intrar-97869.html

  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Sorin și Alice Ene au fost invitați la AS.ro LIVE

Alice Ene a dezvăluit secretul condusului de la 8 ani. Fata lui Sorin Ene susține că a început să piloteze de la 8 ani. Pentru că nu ajungea la pedale, Alice conducea cu 10 perne sub ea și la spate.

Alice Ene a dezvăluit secretul condusului de la 8 ani

Alice Ene susține că și acum, conduce cu câteva perne, doar că numărul este mai redus :).

La 8 ani am învățat să conduc. De la 8 ani eram singură în scaun. Nu ajungeam la pedale. Și acum pun perne sub mine și la spate. Acum am mai scăzut din ele, dar la început aveam vreo 9-10 perne”, a dezvăluit Alice Ene la AS.ro LIVE.

Alice Ene face drifturi la 140 km/h

Alice Ene face drifturi la peste 140 de km/h, după cum susține tatăl ei. Sorin Ene a recunoscut faptul că a avut emoții când fiica sa a intrat pe unul dintre cele mai rapide circuite de drift.

Alice este la volan acum. Este un traseu extraordinar de dificil. Mi-a fost teamă. Nu ai voie să mergi deloc drept. Viteza de intrare pe circuit este foarte mare, la peste 140 km/h.

Cea mai mică tendință de a îndrepta mașina, duce la eliminarea din competiție. Formatul circuitului, de aici, este de viteză, face ca viteza să crească pe măsură ce înaintezi”, a declarat Sorin Ene la AS.ro LIVE.

Cât consumă o masină pentru drift

Sorin Ene a dezvăluit la AS.ro LIVE că fiica sa a consumat 250 de litri de benzină în cele trei zile. Alice Ene a participat în weekend-ul trecut la prima etapă a campionatului european, ”Drift Kings”, în Grecia.

Noi vrem să consume tot. În 3 zile am consumat 250 litri. Noi ne bucurăm. Combustibilul este cea mai mică cheltuială, din toată chestia asta”, a mai spus Sorin Ene la AS.ro LIVE.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *